Aquestes vacances de Nadal hem realitzat diferents Casals de Robòtica i Programació a Lleida i Mollerussa.

Espai ENGIJOC Lleida

A l’Espai ENGIJOC de Lleida hem oferit dos torns del Casal de Robòtica. Els participants han creat cistelles de bàsquet, xutadors i porteries de futbol, baldufes…, tot amb els materials LEGO WeDo i LEGO Mindstorms. Durant el Casal també han anat registrant una memòria del que han anat fent utilitzant el programa Scratch. Aquesta memòria els ha servit de presentació per explicar a les famílies la seva evolució i els projectes realitzats durant la setmana.

Robòtica Educativa

Casal Nadal Robòtica Educativa

Amb els més petits ens hem iniciat en els coneixements de programació amb l’autòmat Bee-Bot. Hem après a pensar primer el què volem programar, a posar accions seqüencials, a buscar l’error quan ens equivoquem,… tot jugant amb diferents lones i objectius!

Robòtica Bee Bot

A més del Casal de Robòtica, també hem realitzat un Casal de Programació Scratch, en aquest cas només hem oferit un torn, del 2 al 5 de gener. Durant 4 dies els participants han creat i programat els seus jocs amb els quals després hi han pogut jugar. Per acabar han fet una presentació a les famílies i a més de veure el que han fet els seus fills també han pogut jugar amb els seus jocs.

Programació Scratch

Als Casals del nostre espai hi han passat una vintena de nens i nenes d’entre 5 i 13 anys.

Local ENGIJOC Mollerussa

Al nostre local de Mollerussa hem ofert un torn de Robòtica del 27 al 29 de desembre on han participat una desena de nens i nenes del Municipi de Mollerussa i de pobles del voltant. Hi han participat 10 nens i nenes d’entre 6 i 13 anys.

Robòtica LEGO WeDo


Els Casals en períodes vacacionals són una bona oportunitat per endinsar-se en el món de la Tecnologia i la Robòtica d’una manera divertida mitjançant el joc. Ja estem començant a treballar pels Casals de Setmana Santa, per oferir activitats innovadores tant per aquells que s’animin a iniciar-se en aquest món com pels que vulguin evolucionar i descobrir nous projectes. Estigueu atents a les nostres xarxes!!!

Si voleu rebre informació de les nostres activitats, podeu enviar un correu a: info@engijoc.com i us afegirem a la nostra llista de distribució!


Deixa un comentari

La vostra direcció de correu no serà mostrada. Els camps marcats son obligatoris *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada