Del 18 al 24 de juliol hem estat a Llesp de colònies, 7 dies de convivència en els que hem fet robòtica, tallers i experiments i jocs per divertir-nos. Han sigut uns dies que no oblidarem!

Voleu veure tot el que vam fer?

Untitled design (69)

Robòtica

Els matins els dedicàvem a fer robòtica treballant els reptes de la Ciutat Ecològica. Els equips de treball amb la construcció del robot base, fent les modificacions necessàries i programant resolien els reptes de les diferents energies.

Untitled design (70)

Tallers

A les tardes realitzàvem diferents tallers en què a més de divertir-nos apreníem conceptes sobre pressió, llum i fotografia, orientació,… Vam construir els nostres coets i els vam fer volar, vam jugar amb bombolles, vam construir brúixoles, vam experimentar amb la llum i la fotografia i com a cloenda vam fer implosió d’un bidó.

Untitled design (76)

bombolles

Jocs de lleure

Després de berenar era l’hora de divertir-se i jugar! Teníem preparats molts jocs de lleure i fins i tot una gimcana marrana on vam quedar tots ben bruts, tant els nens com els monitors!

Untitled design (72)

A les nits, abans d’anar a dormir i per acabar de gaudir del dia, fèiem diferents jocs de nit.

Untitled design (75)

Un dia diferent

El dia de l’excursió vam caminar des de Llesp fins a Barruera, una ruta d’uns 8 km pel camí de l’aigua. El trajecte ens va permetre conèixer l’entorn on estàvem, treballar l’orientació i fer més vincle amb els companys.

Untitled design (73)

La baixada de Falles!!!

Vam tenir tanta sort que el dissabte era la Festa Major de Llesp i feien la baixada de Falles!!! La majoria no ho havíem vist mai i va ser una experiència molt bonica! Vam aprendre la seva història i el perquè d’aquesta tradició.

falles

Deixa un comentari

La vostra direcció de correu no serà mostrada. Els camps marcats son obligatoris *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada