Ja ha arribat el mes d’octubre i amb ell arriba l’inici de totes les nostres activitats d’aquest curs 2016/17. L’equip d’ENGIJOC comença amb molta il·lusió i moltes ganes perquè aquest curs els participants s’ho passin genial al mateix temps que aprenguin conceptes de mecànica i programació i desenvolupin les habilitats socials que els ajudaran a conviure amb els que els envolten: la comunicació, la tolerància, el treball en equip,… Cadascú s’endurà algun aprenentatge d’aquest curs, tant els participants com els monitors!

equipengijoc

Lluc, Josep, Ester, Andreu, Laura, Sara, Gislena, Saül, Maria

Els monitors d’ENGIJOC són persones de l’àmbit educatiu i tecnològic que a més d’aportar els coneixements per realitzar les activitats aporten la seva personalitat que dóna un caire especial a cada activitat!

Durant les activitats intento que els nens i les nenes s’ho passin bé mentre estan programant i que, principalment, pensin abans de fer qualsevol cosa.

Lluc

Em considero una monitora propera als nens, amb ganes de què aprenguin i progressin, tot engrescant-los a l’aprenentatge i a treballar en equip.

Ester

La meva formació tècnica em permet proporcionar moltes idees i creativitat als nens i nenes perquè desenvolupin els seus projectes, sempre aportant els valors que m’ha transmès el món de l’escoltisme.

Andreu

A les activitats d’ENGIJOC procuro aportar creativitat i imaginació per innovar en les activitats com també perseverança amb l’objectiu de motivar i guiar els nens i nenes en l’aprenentatge de la robòtica i la programació.

Laura

Els infants s’interessen per aprendre quan alguna cosa els il·lusiona i aprenen quan són ells els protagonistes d’aquest procés. A les activitats, proporcionant als participants l’espai i els recursos perquè vagin desenvolupant el seu aprenentatge, el meu paper és recolzar-los i guiar-los en aquest procés i aportar motivació i il·lusió!

Sara

En les activitats de robòtica aporto un toc d’alegria i sobretot molta energia per treballar per tal que els/les nens/es comencin la sessió amb molta força. A més, sempre estic motivant i donant una mica de positivisme als nens/es durant la realització del seu robot per tal que ells tinguin més interès i energia per voler conèixer i aprendre més conceptes de robòtica.

Gislena

Aquesta és la meva tercera temporada a Engijoc. Ja fa més de 10 anys que faig de monitor en diferents àmbits i espero aportar ganes, il·lusió i experiència per realitzar unes activitats educatives i al mateix temps lúdiques.

Saül

Aquest curs realitzem activitats a 15 centres educatius de la província de Lleida, al Centre de Matemàtiques Mathnasium de Lleida, al Museu J.Trepat de Tàrrega i al nostre Local. En total atenem uns 300 participants.

Si us interessa alguna de les nostres activitats i encara no t’hi has inscrit, consulta la nostra taula d’activitats. Us hi esperem!!!!!!

untitled-design-77

Deixa un comentari

La vostra direcció de correu no serà mostrada. Els camps marcats son obligatoris *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada