Aquestes vacances de Nadal al Parc Científic i Agroalimentari de Lleida hem realitzat dues modalitats de Casal. El Casal “Descobreix un Drone des de la Robòtica i el Disseny 3D” i el Casal de Robòtica “La fàbrica dels regals”. 

Aquest any hem realitzat dos torns, del 27 al 30 de desembre i del 2 al 5 de gener, i en total hi han passat 26 nens i nenes de Lleida i pobles del voltant.

El Casal de Drones ha sigut la novetat d’aquest any. Els participants van construir un simulador de Drone amb material LEGO Mindstorms EV3 i el van programar per entrendre i aprendre com vola un Drone. Amb el programa de disseny 3D Tinkercad els nois i noies van poder dissenyar el seu amb 3D. Finalment van construir el Drone real que ells mateixos havien dissenyat i el van fer volar.

untitled-design-80

No us perdeu el vídeo del simulador de Drone que van fer els participants!

 En el Casal de Robòtica els participants més grans van construir robots per seleccionar i distribuir regals, concretament un selector de colors i un braç robòtic que agafa objectes i els mou d’un punt a un altre. Els més petits van construir un robot amb una carreta per transportar els regals.

untitled-design-79

Aprofitem per desitjar-vos BON ANY 2017 a tots!!!

Deixa un comentari

La vostra direcció de correu no serà mostrada. Els camps marcats son obligatoris *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada