Curs: 4t, 5è i 6è Primària

Durada: Setembre/ Maig (a convenir)

Freqüència: 1 dia a la setmana  (sessió d'1h i 1/2)

Horari: A convenir

Lloc: Al vostre centre

Preu: 40 €/mes

boto_descarregarPDF

 

Sin título-1

Contacta'ns

Nom (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

Assumpte

Missatge


L'objectiu final de l'activitat és que els nois i noies siguin capaços de desenvolupar un projecte dissenyant i programant models prefixats o lliures en funció de les seves propostes. En un primer moment experimenten amb construccions i programacions senzilles per conèixer els conceptes mecànics i el llenguatge de programació.

Seguint el nostre model pedagògic els nens i nenes en un primer moment construeixen models mecànics i els programen amb la proposta de LEGO education i després deixem que la seva creativitat i els seus interessos donin forma a un projecte propi.

Per dur a terme l'activitat és necessari un mínim de 9 participants i un màxim de 12. L'activitat requereix d'una aula adequada amb taules i cadires. El material de treball, ordenadors i kits de construcció, els posa Engijoc. El centre ens ha de facilitar un espai on guardar el material durant el curs.

Oferim la possibilitat de gestionar les inscripcions i el cobrament de les quotes per facilitar la tasca de l'AMPA.

* Si d'una temàtica no s'arriba al mínim de 9 participants fem activitats mixtes on els participants conviuen en el mateix espai però treballant amb el material adequat a les seves edats.

 

9580_model_07NXTcontentimagerobotica-ninos-arequipa-4