Del 26 de febrer al 2 de març de 2018 s’ha celebrat el Festival Yomo Barcelona 2018 (Youth Mobile Festival), un esdeveniment paral·lel del Mobile World Congress i GSMA, pensat especialment pel públic jove escolar, amb més de 15.000 visitants.

L’objectiu d’aquest esdeveniment és que els joves s’involucrin en les disciplines STEAM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Arts i Matemàtiques) mitjançant activitats interactives, tallers i conferències.

YoMo proporciona una oportunitat única a les organitzacions de la comunitat STEAM, institucions acadèmiques, organitzacions professionals i empreses que participen en el mercat jove perquè tots junts participin i donin a conèixer la seva tecnologia, marques, habilitats i idees.

ENGIJOC al Yomo Barcelona 2018

ENGIJOC hi va participar realitzant el taller “Procés industrial”. Les nevades de principis de setmana van fer que molts centres inscrits no hi assistissin i hi van haver menys assistents dels esperats. Tot i això, al nostre taller hi van participar 40 joves de 1r a 3r d’ESO que venien de diferents centres de Catalunya. Els participants, per equips, van poder programar el seu robot perquè transportés una peça d’un punt a un altre i comunicar-se amb els altres robots per simular un procés industrial.

Untitled design(9)

L’experiència va ser molt interessant, ja que vam poder aportar les nostres propostes més enllà de la província de Lleida i vam estar en contacte amb altres empreses, associacions i marques del món de la tecnologia. Això ens enriqueix com a empresa per a seguir innovant i fer volar la imaginació per crear nous projectes.

Deixa un comentari

La vostra direcció de correu no serà mostrada. Els camps marcats son obligatoris *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada