Divendres passat, 15 de maig, es va celebrar el 12è Mercat de Tecnologia a la Universitat de Lleida, una exposició de treballs i projectes de Tecnologia i Ciència aplicada realitzats per alumnes d’ESO i Batxillerat. L’edició d’enguany ha tingut com a tema transversal “Dona i Tecnologia” i hi havia una exposició que mostrava les contribucions de les dones a la tecnologia. Hi han participat 1700 alumnes de secundària de 40 centres de les comarques de Lleida  i Tarragona.

Engijoc hi va participar realitzant el taller “Braç robotitzat”. Mitjançant uns blocs preprogramats, per equips, els participants van haver de programar el braç robotitzat perquè agafés una peça i la transportes en un lloc determinat. 

Untitled design (1)

Per finalitzar la sessió, tots els equips es van haver de coordinar per simular una cadena. Cada equip va programar el seu braç tenint en compte que havia de deixar la peça en el punt que el següent braç l’havia de recollir. Finalment, vam posar tots els robots en cadena i van transportar la peça des de l’inici fins al final.

Untitled design

Els participants i nosaltres vam gaudir molt del taller, ja que els nois i noies van ser capaços d’aconseguir petits reptes en els 45 minuts que durava el taller.

Deixa un comentari

La vostra direcció de correu no serà mostrada. Els camps marcats son obligatoris *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada