Ahir, dimecres 20 d’abril, es va celebrar la 3a edició de les Jornades CTM (Ciència, Tecnologia i Matemàtiques) a l’Institut Maria Rúbies de Lleida. L’objectiu de les Jornades és presentar la ciència, la tecnologia i les matemàtiques en diferents tipus d’activitats motivadores i atractives per als participants, realitzant tallers, conferències, visites, etc.

Les jornades es van iniciar al matí amb una visita als Aiguamolls de Rufea i horts de Lleida on els participants van realitzar tallers per entendre la formació i recuperació dels aiguamolls i conèixer la flora d’ambients humits. A més, van treballar els cultius de temporada i la funció social dels horts de Lleida.

A la tarda van tenir lloc diferents tallers de diverses temàtiques. ENGIJOC hi va participar, com cada any, realitzant un taller de robòtica educativa on els participants van simular un procés industrial.

proces ind

Després dels tallers es va oferir una xerrada-demostració de l’aplicació didàctica d’una cúpula astronòmica en un centre educatiu. Les jornades van finalitzar amb un concurs de ciència i l’observació astronòmica del cel de primavera.

Deixa un comentari

La vostra direcció de correu no serà mostrada. Els camps marcats son obligatoris *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada