Aquest estiu hem realitzat casals de robòtica i programació al Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida i al Museu J.Trepat de Tàrrega. Els dos casals han girat al voltant de la temàtica “Robotitzem els jocs de sempre”. Els participants, mitjançant materials de robòtica LEGO i softwares de programació com l’Scratch i App Inventor, han simulat jocs de tota la vida com les baldufes, el Telesketch, l'”Enfonsa la flota”, el tres en ratlla, entre altes.

Untitled design (4)

Untitled design (5)

A banda dels casals, aquest any ens hem estrenat amb les “Colònies amb Enginy”, les primeres colònies que realitzem on hem combinat activitats de Robòtica, Tecnologia, Ciència i Lleure i diversió. Vam realitzar-les a Llesp, a la Vall de Boí, i hi van participar una vintena de nens i nenes. 

IMG_4621

Després d’aquest estiu intens i després de descansar uns dies, ens tornem a posar en marxa amb les activitats per aquest curs 2016/17. Podeu consultar la taula d’activitats per inscriu-reus a les activitats que realitzarem a Lleida, Mollerussa i Ponts. IMPORTANT: SI US INSCRIVIU ABANS DE L’1 DE SETEMBRE LA MATRÍCULA ÉS GRATUÏTA!!!
A més d’aquestes activitats obertes a tothom, també realitzarem activitats en moltes escoles en horari extraescolar. Si a la vostra escola no s’ofereix i esteu interessats en proposar-ho poseu-vos en contacta amb la Laura Grau: lgl@engijoc.com.

Deixa un comentari

La vostra direcció de correu no serà mostrada. Els camps marcats son obligatoris *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada