POLSADOR


 

Aquest és el quart any que anem de colònies! Cada any les Colònies amb Enginy tenen una temàtica diferent sense perdre l'essència de jugar aprenent. Aquest any la temàtica de les colònies girarà entorn "Marvel Studios" i crearem robots relacionats amb els diferents personatges d'aquestes pel·lícules.

QUAN?  Del 5 a l'11 d'agost de 2019

ON? Casa de Colònies Vall de Boí (Llesp)

QUI? Nois i noies de 9 a 12 anys i de 13 a 16 anys

PREU: 550€ (Primer pagament de 200€, segon pagament de 350€)

Els participants durant una setmana i en un entorn natural gaudiran de la robòtica i la tecnologia combinada amb jocs, gimcanes i excursions a la natura.

Els monitors que realitzen les colònies són els mateixos que han dissenyat les activitats, unes activitats pedagògiques.

El preu inclou les despeses de l'estada en règim de pensió completa, l'equip de monitors/es durant les 24h, el material, la realització d'activitats, l'assegurança d'accidents i responsabilitat civil. El transport a la casa, amb un autobús.

 

Durant el dia realitzaran sessions de robòtica treballant amb el material LEGO Mindstorms, gaudiran d'activitats de lleure on  la convivència, la col·laboració, la cohesió de grup i diferents valors socials hi seran presents. A més, un dia marxarem d'excursió per poder gaudir d'un dia diferent, i apropar-nos a la Vall de Boí!

SESSIONS DE ROBÒTICA

A les sessions de robòtica els participants es distribuiran en equips de 2 a 3 membres tenint en compte les edats i els coneixements de cadascú. Cada equip disposarà d'un kit de robòtica LEGO Mindstorms i un ordinador. Aquestes sessions es repartiran en dues hores al matí i una a la tarda.

ACTIVITATS DE LLEURE

A les activitats de lleure els nois i noies s'ho passaran d'allò més bé! Cada dia, abans de dinar, podran refrescar-se a la piscina i abans d'anar a dormir participar dels jocs de nit. Durant el dia gaudiran de tallers lúdics, dinàmiques, jocs i gimcanes, on no faltarà la tradicional gimcana marrana. A més, aprofitaran tot un dia fora de la casa de colònies amb una excursió per la zona.

Totes les activitats giraran al voltant de l'eix dels còmics.


Casa de Colònies Vall de Boí

La casa està situada a Llesp, a la Vall de Boí.

L’entrada de la casa dóna a una zona de prat amb herbes baixes on hi ha taules i bancs de fusta per a realitzar-hi activitats a l’aire lliure. Un espai ideal per a reunir el grup, per a seure-hi en rotllana i planificar el dia. Una zona d’ombra permet protegir-se dels dies amb molt de sol. Just al costat s’obre un bosc de pins, no gaire dens, amb espai suficient per a poder jugar, investigar, viure aventures i estar en contacte amb la natura. El bosc està senyalat per un tancat que evita que els infants puguin marxar del recinte de la casa.

Al final del camí que travessa el bosc, hi ha situada la piscina de 9x18 metres i està tota ella delimitada per garantir la seguretat dels infants. Un cop a dins hi ha tot un espai que rodeja la piscina on s’hi pot estirar la tovallola, jugar a cartes, xerrar i prendre els sol.
La casa compta també amb una zona esportiva amb gespa on hi ha porteries de futbol, dues cistelles de bàsquet, i al costat, també una pista de volei-herba.

Doneu una ullada a la casa de colònies!

-Targeta Sanitària
-Inscripció firmada
-Escaneig de Targeta Sanitària i Document d’Identitat