Aquests dies de Setmana Santa més de 40 nens i nenes han gaudit dels Casals de Robòtica que hem ofert a Lleida i a Tàrrega.

El Casal de Robòtica de Lleida l’hem dut a terme al Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, on ja fa temps que hi col·laborem realitzant activitats en períodes vacacionals. Els nens i nenes van participar en la Gimcana Robòtica en la qual havien d’anar superant diferents reptes mentre anaven aprenent conceptes de mecànica i programació. 

Untitled design (60)

Untitled design (61)

A Tàrrega, la primera edició en col·laboració amb el Museu J.Trepat va tenir molt bona acollida i es van esgotar totes les places. Al Casal, hi van assistir participants targarins i també nens i nenes d’Agramunt, Anglesola, Mollerussa i Solivella.
Els participants en un primer moment, per tal de conèixer el material i aprendre a programar van construir seguint un model. Posteriorment se’ls va proposar diferents reptes tant de construcció com de programació i cada equip va anar evolucionant al seu ritme. 


Untitled design (58)

Untitled design (59)

Per finalitzar els Casals vam convidar a les famílies per fer-los partícips dels projectes que van realitzar, fins i tot alguns pares i mares es van atrevir a programar els robots construïts pels seus fills/es!

Tàrrega TV ens va fer un reportatge sobre el Casal de Robòtica de Tàrrega, si encara ni l’heu vist podeu mirar-lo aquí

Deixa un comentari

La vostra direcció de correu no serà mostrada. Els camps marcats son obligatoris *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada