El passat dissabte, 25 de febrer, es va celebrar a Lleida la 6a edició de la First LEGO League Lleida, organitzada per l’Escola Politècnica Superior de la UdL. La FLL és una competició a escala mundial que consisteix en la presentació d’un Projecte Científic i un Torneig de Robòtica.

En aquesta edició el repte va ser “Animal Allies”. Els participants van haver de resoldre un problema real relacionat amb el món animal en el Projecte Científic i el dia de la competició el van exposar davant el jurat. A més, van haver de construir i programar un robot autònom utilitzant la tecnologia de LEGO Mindstorms per resoldre una sèrie de missions al Joc del Robot.

Untitled design (3)

Per veure la classificació i els premis que es van atorgar ho podeu consultar aquí.

A banda de la competició, durant la jornada es van realitzar activitats paral·leles. Nosaltres a més de ser-hi fent mostra del que oferim, també vam realitzar dos tallers de robòtica adreçats a nens i nenes a partir de 6 anys. Una trentena de nens i nenes van poder fer un tastet de robòtica programant amb els materials de LEGO WeDo i LEGO Mindstorms EV3.

FLL2017

Aquests tipus de competicions pretenen despertar i potenciar l’interès per la ciència, la tecnologia i la innovació als més joves, d’una manera pràctica i engrescadora. La World Robot Olympiad és un altre exemple de competició per fomentar aquest interès i valors. El torneig WRO Lleida se celebrarà el 10 de juny de 2017.

Deixa un comentari

La vostra direcció de correu no serà mostrada. Els camps marcats son obligatoris *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada