Dia: Dissabte 16 de juny de 2018

Lloc: Auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera del Campus de Cappont de la UdL.


 

En l'edició 2018, a la WRO Lleida se celebrarà la competició REGULAR amb les seves 4 categories (Start, Elementary, Rookie i Junior) i la FOOTBALL.

Elementary-Tauler-1Regular Elementary
(2006 a 2011)

El Repte consisteix a construir un robot que ajudi a reduir el malbaratament d'aliments. El Robot ha d'ordenar els aliments pel seu aspecte i data de caducitat i transportar-los en els llocs on els puguin aprofitar. Més informació

Elementary-Tauler-1Regular Start
(2006 a 2011)

El repte de la categoria Start es basa en el mateix que la categoria Elementary i s'utilitza el mateix tauler, però té una normativa simplificada per facilitar la participació als equips que s'estan iniciant a la robòtica. Més informació

 

Junior-Tauler-1Regular Junior
(2003 al 2005)

El repte de la categoria Junior consisteix a crear un robot que recopili dades sobre la qualitat del sòl dels camps de diferents granges i utilitzar aquestes dades per plantar plantes segons la qualitat del sòl. Més informació

 

Junior-Tauler-1Regular Rookie
(2003 al 2005)

El repte de la categoria Rookie es basa en el mateix que la categoria Junior i s'utilitza el mateix tauler, però té una normativa simplificada per facilitar la participació als equips que s'estan iniciant a la robòtica. Més informació

Campo-de-WRO-Football-768x463

Football (de 10 a 19 anys)

WRO Football té com a objectiu ser un reflex del joc de futbol humà. Dos equips de dos robots autònoms persegueixen una pilota transmissora d'infrarojos dins d'un terreny de joc amb l'obectiu de marcar més gols que l'equip rival.

Més informació

 
Com participar?

 

Per participar necessiteu formar un equip de dos o tres membres més un entrenador. A més, heu de disposar del material necessari: Kit de material LEGO Mindstorms (NXT o EV3) amb el seu Software de programació i el tauler de joc.

 

Per inscriure-us a la competició heu d'emplenar el següent formulari de la WRO: http://www.wroboto.es/index.php/inscripciones

 

Per a tots els participants inscrits al Torneig de Lleida, ENGIJOC crea un espai de debat online per poder resoldre dubtes i compartir experiències a l'hora de preparar el repte.
A més, per tal d'economitzar costos unim necessitats a l'hora de comprar material.

 

DOTACIÓ DE MATERIAL 

Seguint els objectius d'obtenció de patrocini, gràcies als col·laboradors tenim la capacitat de dotar d'equipaments de robòtica als centres inscrits a la WRO que compleixin els següents requisits:

-Centres participants com a primer any a la WRO sense equipament de robòtica.

-Centres participants com a segon any a la WRO, amb mancances de material (Caldrà valorar la casuística de cada centre i l'aportació de patrocini).

 

Preguntes freqüents

 

Quin és el termini màxim per formalitzar una inscripció?

El termini per formalitzar una inscripció és un mes abans de la data del torneig local al que es vulgui participar.

La inscripció serà vàlida un cop efectuat el pagament, abans d’aquest moment no es constarà com inscrit a la competició.

 

Quin és el preu de la inscripció?

El preu de la inscripció són 60 € per poder participar al Torneig Local. Els altres costos que hi pugui haver, com el material, van a càrrec de cada equip.

Quin material es necessita per participar al desafiament Regular?

Per participar a la WRO en el desafiament Regular es necessita un robot amb el seu software de programació i el tauler de joc.

Pel que fa al robot pot ser NXT o EV3 i en el cas de l'NXT es pot utilitzar el sensor de color HiTechnic i els softwares propis de cadascú d’ells.

El tauler de joc cadascú se l’ha d’elaborar segons les característiques del repte que es poden trobar a la mateixa pàgina web de la WRO.

Les parts addicionals del robot poden ser construïdes amb qualsevol element de la marca LEGO, recomanable línia productes LEGO Education.