BANNER COLONIES WEB


Les Colònies de Robòtica i Ciència van dirigides a nois i noies d’entre 10 i 16 anys que tinguin inquietud pel món de la Robòtica, la Ciència i la Tecnologia. Les realitzem a terme a Llesp (Vall de Boí) en mig de la natura.


 

Robòtica_RGB

Robòtica i Drones

 

 

 

Ciència i Tecnologia_RGB

Ciència i Tecnologia

 

Diversió_RGB

Jocs i diversió

 

Casa

Natura i ConvivènciaRobòtica Educativa

L'activitat de robòtica educativa es basa en dues parts: la construcció i la programació. Primerament els nois i noies han de construir els seus robots per posteriorment programar-los i assolir els reptes que se'ls plantejarà.
En la part de construcció es treballa la mecànica per entendre el funcionament mecànic dels robots i s'adquireix vocabulari específic (engranatge, eix, politja,..). La programació permet als nois i noies desenvolupar les habilitats de la competència digital i matemàtica: el pensament computacional, l'habilitat de resoldre problemes i aplicar conceptes matemàtics.
En aquesta activitat treballem amb equips reduïts de tres persones per tal que cadascú pugui desenvolupar un rol dins el grup i treballar les habilitats del treball en equip.

 Untitled design (70)

 

Drones

Els participants descobriran com funciona un Drone a través de la Robòtica, construint i programant un simulador amb material LEGO Mindstorms EV3. També aprendran el disseny 3D amb el programa Tinkercad dibuixant un model de Drone per posteriorment imprimir-lo, muntar-lo i fer-lo volar.

Al finalitzar les colònies els nois i noies s'enduran el seu Drone!

 Ciència i Tecnologia

En el dia a dia de les colònies i sempre des d'una vessant lúdica i participativa, es realitzaràn experiments en els que es posarà de manifest conceptes de física i química com: pressió atmosfèrica, gravetat, llum, òptica, magnetisme, energia...

Untitled design (71)

bombollesJocs i diversió

Durant les colònies presentarem diferents activitats de lleure on ressaltarem la convivència, la col·laboració, la cohesió de grup i diferents valors socials. A més, tenim una sortida preparada per passar un dia diferent.

Untitled design (73)

Untitled design (72)

Dia a dia

HORA08:30 a 09:0009:00 a 10:0010:00 a 12:0012:15 a 13:0013:30 a 14:3014:30 a 15:30 15:30 a 17:30 17:30 a 18:0018:00 a 20:0020:00 a 21:0021:00 a 22:0022:00 a 23:0023:00
ACTIVITATBon dia!EsmorzemRobòtica/ DronesPiscinaDinarLliureRobòtica/ Drones BerenarTaller LliureSoparJoc de nitA dormir!

 

El punt de sortida serà Lleida, el dissabte 1 de juliol. Els participants aniran amb autocar fins a la casa (parant a mig camí per dinar).
L'últim dia les famílies recolliran els seus fills a la casa després de dinar.La casa

Casa de Colònies Vall de Boí

La casa està situada a Llesp, a la Vall de Boí. 

L’entrada de la casa dóna a una zona de prat amb herbes baixes on hi ha taules i bancs de fusta per a realitzar-hi activitats a l’aire lliure. Un espai ideal per a reunir el grup, per a seure-hi en rotllana i planificar el dia. Una zona d’ombra permet protegir-se dels dies amb molt de sol. Just al costat s’obre un bosc de pins, no gaire dens, amb espai suficient per a poder jugar, investigar, viure aventures i estar en contacte amb la natura. El bosc està senyalat per un tancat que evita que els infants puguin marxar del recinte de la casa.


Untitled design (53)

Al final del camí que travessa el bosc, hi ha situada la piscina de 9x18 metres i està tota ella delimitada per garantir la seguretat dels infants. Un cop a dins hi ha tot un espai que rodeja la piscina on s’hi pot estirar la tovallola, jugar a cartes, xerrar i prendre els sol.
La casa compta també amb una zona esportiva amb gespa on hi ha porteries de futbol, dues cistelles de bàsquet, i al costat, també una pista de volei-herba.

 

 Piscina

 

Preuç

A consultar

 

*En cas d'anul·lar la inscripció, si es comunica abans del 16 de juny, se us cobrarà el 20% del total la inscripció. A partir del 16 de juny es cobrarà el 100% de la inscripció.