Aquesta Setmana Santa no hem parat! Al nostre Espai d’aprenentatge de Lleida i al Local ENGIJOC de Mollerussa hem realitzat els nostres tradicionals Casals Tecnològics. Més de 20 nens i nenes hi han participat, molt d’ells ja són participants habituals i altres han provat l’activitat per primer cop.

La nostra metodologia permet treballar per projectes tenint en compte les diferents característiques i nivells de cada participant, és per això que als Casals Tecnològics tothom hi té cabuda i ningú es queda sense passar-s’ho d’allò més bé mentre aprèn i evoluciona amb els coneixements de robòtica i amb les habilitats de treballar en equip!


Els participants del Casal de Lleida van realitzar el projecte de "La pizzeria"Els nens i nenes de WeDo van construir la porta de la pizzeria, les pizzes, el cambrer, els llançadors de publicitat,... i els més grans, amb el material LEGO Mindstorms, van construir els cambrers encarregats d'agafar les comandes i repartir les pizzes als clients. Van programar els seus robots per poder escollir el número de taula, el nombre de clients i el tipus de pizza que desitjaven... Ho van fer genial i entre tots van fer funcionar la pizzeria!

Al Casal de Mollerussa els nens i nenes van crear robots per simular "La fàbrica": un selector de colors, una grua i altres robots que podem trobar dins una fàbrica. En aquest cas, tot i haver-hi el fil conductor de la fàbrica, els nens i nenes van descobrir altres construccions que van atreure el seu interès i van sorgir moltes creacions pròpies que no vam deixar al marge.

Hem dit adéu a la Setmana Santa però nosaltres ja estem pensant amb l'estiu! Perquè pugueu passar un estiu tecnològicament inoblidable amb ENGIJOC! Així que estigueu atents a les pròximes setmanes, aviat disposareu de tota la informació!

*Si no reps informació i estàs interessat en les nostres activitats i novetats, escriu-nos a info@engijoc.com i demana'ns de formar part de la nostra llista de distribució!

Deixa un comentari

La vostra direcció de correu no serà mostrada. Els camps marcats son obligatoris *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.