ENGIJOC ofereix activitats didàctiques en tres àmbits: per al temps de lleure en format de tallers, cursos i casals, en horari lectiu per incorporar l’experimentació mitjançant tallers a l’aula i formació a docents per facilitar la integració a l’escola de recursos pedagògics com la robòtica educativa.Lleure

Organitzem Extraescolars desplaçant-nos a les escoles interessades, Casals en col·laboració amb diverses entitats per tal d'oferir proximitat dins el territori, Colònies d'estiu que combinen activitats de Robòtica, Ciència i Tecnologia amb activitats lúdiques i jocs i Tallers de caire divulgatiu per museus i altres entitats, en les temàtiques de robòtica, programació i disseny 3D.

En les activitats de lleure s'ofereixen diverses temàtiques adequades a les edats dels vostres fills. En totes elles fem agrupaments petits que permeten gaudir d'una fase de coneixement del material i d'aprenentatge dels conceptes bàsics de construcció i programació. D'aquesta manera estan preparats per afrontar la presa de decisió d'un petit projecte, sempre tenint en compte els seus interessos i capacitats.

En aquests procés els participants són els protagonistes, doncs ells es marquen l'objectiu comú a aconseguir, fan recerca d'informació, es distribueixen les tasques, busquen solucions a problemes,… i el monitor/a guia i recolza aquest procés.

Aquesta metodologia permet que els nens i nenes, a través d'un treball basat en el mètode científic i el treball en equip, desenvolupin les seves capacitats creatives, habilitats de comunicació i llenguatge i d'organització i planificació, el pensament crític i vèncer la frustració.

Les nostres activitats ofereixen l'atractivitat del joc per captar l'atenció i despertar l'interès.

Casals

EdatsLlocCasalTemàtiquesDates
De 6 a 16 anysParc Científi i Tecnològic Agroalimentari de Lleida (Turo de Gardeny)Campus Tecnològic estiu 2017Robòtica i programacióDel 26 de juny al 28 de juliol de 2017 (Torns per setmanes)
De 6 a 14 anysTÀRREGA - Museu J.TrepatCasal estiu 2017Robòtica i programacióDel 17 al 21 i del 24 al 28 de juliol de 2017
De 10 a 16 anysMOLLERUSSA - Local ENGIJOCTardes ENGIJOCRobòtica i Disseny 3DDel 17 al 21 i del 24 al 28 de juliol de 2017

Colònies

EdatsLlocColòniesTemàtiquesDates
De 10 a 16 anysCasa de Colònies Vall de Boí (Llesp)Colònies amb EnginyRobòtica, Drones, Ciència i Tecnologia, jocs...De l'1 al 8 de juliol de 2017

 

Cursos

TemàticaEdats
Primers Enginys3 a 6 anys
Robòtica LEGO WeDo6 a 9 anys
Robòtica LEGO Mindstorms9 a 16 anys
Programació Scrach i App10 a 16 anys
Disseny 3D9 a 16 anys

AMPES i Entitats

CursActivitatPeríodeFreqüènciaDuradaPreu
P-3, P-4 i P-5Primers EnginysOctubre/MaigSetmana1h sessió
1r, 2n i 3r PrimàriaRobòtica LEGO WeDoOctubre/MaigSetmanal1h. 1/2 per sessió
1r, 2n i 3r PrimàriaRobòtica WeDo MIGDIAOctubre/Maig2 dies per setmana1h. per sessió
4rt, 5è i 6è PrimàriaRobòtica LEGO MindstormsOctubre/MaigSetmanal1h. 1/2 per sessió
4rt, 5è i 6è PrimàriaRobòtica Mindstorms MIGDIAOctubre/Maig2 dies per setmana1h. per sessió
4rt, 5è i 6è PrimàriaProgramació ScratchOctubre/MaigSetmanal1h. 1/2 per sessió
ESOProgramació ScratchOctubre/MaigSetmanal1h. 1/2 per sessió
ESOApp InventorOctubre/ MaigSetmanal1h. 1/2 per sessió

Tallers

EdatsLlocTallerData Durada

En Horari Lectiu

Oferim activitats de diferents temàtiques en horari lectiu per incorporar l'experimentació en l'àmbit curricular a l'aula. Configurant les durades, formats, agrupaments i aforaments segons les necessitats del centre.

Oferim tallers de curta durada a les escoles. A partir de l'aprenentatge experimental a l'aula, utilitzant la Robòtica Educativa i la Programació es treballa el desenvolupament de les competències bàsiques i es recolza i s'afavoreix l'aprenentatge de conceptes i objectius de diverses àrees d'aprenentatge.

Els tallers permeten a l'alumnat aprendre per aprendre.

A la taula que hi ha a continuació hi podeu trobar activitats dissenyades per treballar conceptes concrets. Si teniu interès en treballar altres conceptes poseu-vos en contacte amb nosaltres, dissenyarem activitats que s'adaptin a les vostres necessitats.

Nivell AcadèmicActivitatDuradaPreu
ED. INFANTIL, PRIMÀRIA I 1R CICLE D'ESOPER SANT JORDI, PROGRAMEM!1 HORAConsulta les fitxes
Ed.Infantil (Segon Nivell)Primers Enginys1 hora 90€/sessió + 1€/alumne 
Primària (Cicle Inicial)Els Invents1 hora75€/sessió + 3€/alumne
Primària (Cicle Inicial i Cicle Mitjà)Cicle de l'Aigua1 hora 65€/sessió + 2€/alumne 
Primària (Cicle Inicial i Mitjà)Màquines Programables1,5 hores75€/sessió + 3€/alumne
Primària (Cicle Mitjà i Superior)Màquines Simples1,5 hores 75€/sessió + 3€/alumne 
PrimàriaJoc d'Ombres robotitzat2 hores88€/sessió + 4€/alumne
Primària i ESOBraç robotitzat1 hora65€/sessió + 2€/alumne 
ESOComportes1,5 hores75€/sessió + 3€/alumne
ESO i BarxilleratProcés industrial2 hores des de 65€/sessió + 4€/alumne 
ESO i BatxilleratEnfonsar la flota1 horades de 65€/sessió + 4€/alumne 


Formació

Vivim en una societat canviant on tenim la tecnologia a l'abast de tothom. D'una manera fàcil, divertida i experimental facilitem al públic en general el seu coneixement i en particular ajudem als docents a integrar noves eines d'aprenentatge que ajudin a apropar el món educatiu a la societat del segle XXI.

Us oferim tallers i/o cursos on podreu conèixer diferents eines i recursos aplicables a l'aula tenint en compte les edats i capacitats dels vostres alumnes i els propis interessos del centre.

Aquestes eines i recursos us ajudaran a treballar els quatre pilars bàsics de l'educació del segle XXI:

- Aprendre a fer (treball per projectes).

- Aprendre a ser (habilitats, capacitats i valors personals).

- Aprendre a conviure (treball en equip).

- Aprendre a conèixer (solució de problemes).

Podem oferir-vos una formació més personalitzada i desplaçar-nos al vostre centre per formar l'equip docent en les temàtiques desitjades.

TemàticaDatesHorariLlocPromotor